Η Ακαδημία SEDE  δημιουργήθηκε για την εκπαίδευση  των επαγγελματιών ομορφιάς καθώς συνειδητοποιήσαμε την ανάγκη για όχι μόνο για την μετεκπαίδευση των συνεργατών μας αλλά την εξ ολοκλήρου εκμάθηση τεχνικών σε νέους και νέες που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας.

 

Οι hair stylist experts της Ακαδημίας SEDE εκπαιδεύονται διαρκώς σε νέες τεχνικές και μαθαίνουν πρώτοι τις τάσεις της μόδας για να  προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο κοινό αλλά και τη γνώση στις νέες ομάδες κομμωτικής.

Επίσης στην Ακαδημία εκπαιδεύουμε τις επόμενες nail artists με γερές βάσεις και παρέχουμε στις σπουδάστριες μας τις γνώσεις για την υγιεινή και τεχνοτροπία της ονυχοπλαστικής ώστε μετά τις σπουδές τους να μπορούν να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εργασία τους.

12963942_1245570695470505_6848843615008703926_n

 

Στην Ακαδημία SEDE προσφέρουμε σπουδές με διεθνή προδιαγραφές για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της ομορφιάς καθώς και:

  • Ταχύρυθμα εντατικά καθημερινά τμήματα.
  • Ολιγομελή τμήματα.
  •  Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές.
  • Εκπαίδευση από επαγγελματίες καταξιωμένους στο χώρο.
  • Επιπλέον, οι σπουδαστές μας απολαμβάνουν προνόμια όπως πρακτική σε κάποιο από τα καταστήματα, συμμετοχές σε Fashion Shows, φωτογραφίσεις, διαρκή εκπαίδευση σε διεθνή σεμινάρια καθώς και υποτροφίες.