Βλεφαρίδες μακριές και πυκνές! Δεν είναι όνειρο… Στα καταστήματα Sede Styling εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές για την επιμήκυνση και πύκνωση των βλεφαρίδων σας.

Βλεφαρίδες τρίχα-τρίχα

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, που διαρκεί έως 2-3 μήνες. Τα extension μπορούν να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα», που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τις βλεφαρίδες που έχουν αναγεννηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες

Βλεφαρίδες τρισδιάστατες (3D)

Για σαγηνευτικό βλέμμα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ υιοθετήστε το απόλυτο trend! Οι πολυδιάστατες 3D βλεφαρίδες θα σας δώσουν εντυπωσιακό όγκο και μήκος. Περίπου 250 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι πυκνώνουν αλλά και μεγαλώνουν τις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες! Οι 3D βλεφαρίδες είναι ελαφριές, κρατάνε περισσότερο, δείχνουν πιο φυσικές και απαλές ακόμη και στην αφή τους. Ακόμη και μετά από την τοποθέτηση των extension οι βλεφαρίδες μας αναπτύσσονται και αναπνέουν κανονικά.

Περισσότερες πληροφορίες